Aktywne Wpisy
fenixs +786
KingaM +38
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
Tak ogólnie ile stopni?
Pytam drugi raz bo za pierwszym nikt nie odpowiedział
#motoryzacja #terenowe #jeep #cherokee #jeepcherokee #terenuwy
Ale nie ukrywajmy, że przy 45 będzie srał po gaciach :D. Możesz asekurować się drugim pojazdem trzymając za dospawany pod hilift próg jak masz lepszą-gorszą zmotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wyciągnąć na to grant xD
Ja mam 2,5 cala liftu w XJ, wyjęte stabilizatory, 31 cali opony, spuszczam w terenie do 1,5 bara. przy 35 stopniach absolutnie sram w gacie i nie dużo trzeba, żebym się przewrócił.
Na zjeździe natomiast nie zdarzyło mi się