Aktywne Wpisy
TavarishPiesov +398
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Obiboq +20
Dzisiaj na obiad do moich rodziców przychodzi moja różowa. Pierwsze ich spotkanie.
Moje zdenerwowanie potęguje zachowanie matki do pozostałych moich byłych różowych.
Na pozostałych obiadach moja matka podczas rozmowy strzeliła focha zawołała tylko ojca, aby szedł razem z nią i zostawił nas w spokoju. Z inną różową nie chciała wpuścić do domu (czasy COVDOwe), mimo, że sama ją zaprosiła, następnie zrobiła obiad nie w salonie gdzie jest duży stół, tylko w pokoju
Moje zdenerwowanie potęguje zachowanie matki do pozostałych moich byłych różowych.
Na pozostałych obiadach moja matka podczas rozmowy strzeliła focha zawołała tylko ojca, aby szedł razem z nią i zostawił nas w spokoju. Z inną różową nie chciała wpuścić do domu (czasy COVDOwe), mimo, że sama ją zaprosiła, następnie zrobiła obiad nie w salonie gdzie jest duży stół, tylko w pokoju
Potrzebuję pomocy. Mam laptopa (Dell) z USB typu C i chcę połączyć go z dwoma monitorami. Myślałem nad tymi stacjami dokującymi: Dell WD15 dock USB-C 130W, Stacja dokująca Dell D3100, Dell DA200 adapter USB-C/HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 oraz Stacja/replikator Asus Uniwersalna stacja dokująca USB-C. Najtańszą opcją z nich jest Dell DA200, która ma wejścia HDMI, VGA i podobno powinna dać radę z dwoma monitorami. Natomiast Dell WD15 oraz Dell D3100 mają zdecydowanie więcej portów, które w przyszłości mogą być przydatne. Co wg Was będzie najlepszym wyborem? Może macie coś jeszcze innego do polecenia? #stacjadokujaca #dell
D3100 to takie WD15, tylko bez ładowania (wymaga osobno źródła zasilania do kompa.
D6000 to takie TB16 bez ładowania/z ładowaniem (do 130W) - stacja uniwersalna, bo ma USB-C i adapter USB-C -> USB 3.0.
Komentarz usunięty przez autora
Źródło: https://www.dell.com/community/Monitors/Daisy-Chain-monitors-with-DA300-DOCK/td-p/6064773
Cóż, zastanawiałbym się bardziej nad D600.
Czytałem, że D6000 ma dużo wad: >The D6000 uses a DisplayLink chip rather than tapping into the system’s native GPU outputs, which comes with a lot of drawbacks, so take that off your list.
Link: https://www.dell.com/community/XPS/Discuss-before-Purchase-USB-C-TB-Dock-D3100-WD15-D6000-TB16/td-p/6241143