Wpis z mikrobloga

@adelek192: Wiem, że prawdopodobnie właśnie w tym momencie przystawiam sobie do skroni naładowany pistolet ze strony samej zainteresowanej oraz jej chłopaka. Ale prawda jest taka, że ona jest trochę sama sobie winna jako osoba która ma konto na ig prawie 18k powinna wiedzieć jak działają pewne mechanizmy w internecie. I zamiast reagować chyba dosłownie na wszystko powinna pewne rzeczy olać. A nie, że słusznie lub nie (nie ważne) wyzywa ludzi
  • Odpowiedz
Wy myślicie ze jesteście cwani? Hahahah to zobaczymy kto to wygra,zrobiliście ogromny błąd kierując te wszystkie wyzwiska w moim kierunku bo ja sobie na coś takiego pozwalać nie będę ;)
  • Odpowiedz
@Ammmeliaa: Żeby później nie było niedomówień jak pewnie większość normalnych osób uważam, że osoby które cię bezpodstawnie obrażały zrobiły źle i to nie podlega absolutnie żadnej dyskusji. Ale jako osoba która jest nie od wczoraj w internecie też nie powinnaś tak żywiołowo reagować oraz brać wszystkiego do siebie. Nie wiem czy zdajesz sobie z sprawę z tego Droga Amelio ale odpowiadając hejeterom (czytaj : debilom) w taki sposób jaki robiłaś
  • Odpowiedz