Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +90
-Łęcina, przecież powtarzałem, nie robimy w elektryce...
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
Pokojowa +248
Rosja: Członek Rady Polityki Zagranicznej Dmitrij Susłow zaproponował zorganizowanie demonstracyjnego wybuchu nuklearnego.
Jego zdaniem "zachodnich polityków przed wielką wojną powstrzyma jedynie strach przed wojną nuklearną, kiedy zobaczą na żywo grzyb nuklearny we wszystkich kanałach na świecie.." – wyjaśnił Susłow.
"Syberia jest duża, jest mnóstwo przestrzeni!.."
Ps. Rosja to jeden ogromny psychiatryk, albo zgrywają niezrównoważonych, bo nie chcą łatwo stracić władzy.
¯_(ツ)_/¯
#ukraina #wojna #rosja
Jego zdaniem "zachodnich polityków przed wielką wojną powstrzyma jedynie strach przed wojną nuklearną, kiedy zobaczą na żywo grzyb nuklearny we wszystkich kanałach na świecie.." – wyjaśnił Susłow.
"Syberia jest duża, jest mnóstwo przestrzeni!.."
Ps. Rosja to jeden ogromny psychiatryk, albo zgrywają niezrównoważonych, bo nie chcą łatwo stracić władzy.
¯_(ツ)_/¯
#ukraina #wojna #rosja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Robił zakupy ze swoją żoną będącą wówczas w ciązy, jakiś 7 miesiac, dobrze już było widać brzuszek. Pełen wózek zakupów podchodzą do kasy a on do kasjerki:
- Jeszcze dwie setki cytrynówki poproszę, żona lubi sobie wypić do snu :D
Spał podobno potem tydzien na kanapie ale opowiada że warto było.
#heheszki #logikaniebieskichpaskow #zonabijealewolnobiega
Ja #!$%@?. Nie rozumiem dlaczego laski obrażają się za głupie żarty przy ludziach, którzy w ich życiu nie mają większego znaczenia.
Po kilku razach przywykłam do tego, ale na początku też to nie było do tego stopnia żeby się złościć, fochać, a
Jak miala 28 lat to byla w ciąży, a ten w maju jak byla w 8-9 miesiącu z brzuchem wiekszym od niej uwielbial ja pytać w stadach ludzi jak tam jej poszly egzaminy gimnazjalne xD wzrok starych bab na jej ciazowy brzuch i
Choć bezpośrednio związek rozpadł się (bardzo powoli i stopniowo) przez co innego, to nie żałuję. Ja jestem turbo-śmieszkiem, a jak wchodziłem do domu różowego (mieszkała z rodzicami) to pod względem żartów - atmosfera grobowa. Ja