Wpis z mikrobloga

@Meyru jak lubsz delikatny efekt to będzie ok, co do laury mercier to dosyć mocno matowy, ja po wykończeniu postanowiłam znaleźć tańszy zamiennik i kupiłam sypki kryolana i bardzo sobie chwałę. drobno zmielony jak rcma i laura, nie robi ciasta jak laura. ogólnie kryolan podobny do rcma i tańszy
@nataliafcb mufe strasznie suchy, a kvd błyszczący, ładne ma wykończenie, ale słabo trzyma mat

bardzo dobry jest też sensai sypki i
  • Odpowiedz
@Meyru: make up 4ever hd jest swietny, bo daje dosłownie efekt fotoshopa, który się trzyma przez cały dzień, ale moim zdaniem paskudnie wybiela, szczególnie na zdjęciach. Na pewno nie nadaje się do bakingu. Wiele osób poleca airspun, ale moim zdaniem to jest najgorszy produkt jakiego używałam kiedykolwiek. Użyty w dużej ilości trzyma mat cały dzień, ale w jakiś dziwny sposób wchodzi w interakcję z innymi produktami na twarzy, tworzy ciastko,
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@nataliafcb trochę mam, a co z tym talkiem? Zapycha czy słabo matuje? Bo tamte pozostałe to raczej za drogie dla mnie, a RCMA jest duży i na PLN wychodzi ok. 65zł

@LCaseiDefensis delikatny w sensie? Trochę mam tłuste czoło, ale też jakieś poprawki w ciągu dnia mnie nie przerażają :)

@PyszneBuleczki A RCMA?
  • Odpowiedz