@LisListopadowy Więc daję zalążek do #stalking *urodzona 11.11.1990 *imię Anastazja, co kilka razy potwierdzałaś *młodszy brat 25lvl *pochodzisz z Podlasia (*na 90% prawosławna, bo wtedy nie było mody na Twoje imię więc tylko zrusifikowane kręgi ludzi takie imiona mogli dawać) *pracujesz na "krakowskim" jako tłumacz w wydawnictwie, znam tylko "krakowskie przedmieście" w Lublinie, ale logiczniejsza dla Podlasia jest praca gdzieś w Warszawie *nazwisko "nie-polskie" o co miałaś upomnienie, czyli może rusko brzmiące *teraz doktorat z lingwistyki pyknięty *nie chcesz podać tematyki bo boisz się wystalkowania *leczysz się u endokrynologa *na eurowizji wolałaś Izrael od Cypru
@dojcz_szpreche_nicht: @Wanzey: chyba jednak OPka tamtego posta pracuje w Warszawie, na "krakowskim" jest przecież wydział Neofilologiczny UW, teraz trzeba tylko znaleźć ogłoszenie bo obrony prac doktorskich trzeba co do zasady ogłaszać publicznie
@smutny_login: O krakowskom pisałam tylko raz, w historii z kasztanem, a jeśli chodzi o spacery z psem- nigdy nie sprecyzowałam gdzie. Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem ¯\_(ツ)_/¯ Już pominę założenie, że praca musi być blisko domu, bo to jest kompletnie z czapy.
@LisListopadowy: próbujesz się wymigać ale wiem że trafiłem, chyba że kłamałaś z imieniem i nazywasz się Patrycja Bojarska, bo tylko na takie dane w ostatnim tygodniu była obrona pracy doktorskiej - uniwersytetu w Białymstoku nie patrzyłem ale na 99% tam Ciebie nie ma
@smutny_login: daty obrony też nie podałam, skąd pomysł, że w ostatnim tygodniu? Dyskutować z kimś, kto wmówił sobie, że ma rację i nic nie zmieni jego zdania ( ͡°͜ʖ͡°)
Więc daję zalążek do #stalking
*urodzona 11.11.1990
*imię Anastazja, co kilka razy potwierdzałaś
*młodszy brat 25lvl
*pochodzisz z Podlasia
(*na 90% prawosławna, bo wtedy nie było mody na Twoje imię więc tylko zrusifikowane kręgi ludzi takie imiona mogli dawać)
*pracujesz na "krakowskim" jako tłumacz w wydawnictwie, znam tylko "krakowskie przedmieście" w Lublinie, ale logiczniejsza dla Podlasia jest praca gdzieś w Warszawie
*nazwisko "nie-polskie" o co miałaś upomnienie, czyli może rusko brzmiące
*teraz doktorat z lingwistyki pyknięty
*nie chcesz podać tematyki bo boisz się wystalkowania
*leczysz się u endokrynologa
*na eurowizji wolałaś Izrael od Cypru
Na tym kończy się Twoje mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Post powstał bo boisz się wystalkowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #psychologia #csiwykop
Od 2009 pracuje jako profesjonalny tłumacz więc raczej idealnie z początkiem studiów licencjackich
https://www.e-tlumacze.net/anastazja1/polski-rosyjski
Czyli Podlasie jak sama pisała
Już pominę założenie, że praca musi być blisko domu, bo to jest kompletnie z czapy.
Dyskutować z kimś, kto wmówił sobie, że ma rację i nic nie zmieni jego zdania ( ͡° ͜ʖ ͡°)