Aktywne Wpisy

HeteroseksualnyWlamywacz +2587
źródło: temp_file8095702916585473111
Pobierz
Larsberg +6
Jak ja się cieszę że żyję w obecnych czasach gamingu a nie np 25 lat temu gdy gry wyglądały jak gówno.
Pewnie przyjdzie zaraz jakiś zaślepiony nostalgią boomer-wykopek i powie że kiedyś gry były lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#residentevil2 #residentevil #gry
Pewnie przyjdzie zaraz jakiś zaślepiony nostalgią boomer-wykopek i powie że kiedyś gry były lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#residentevil2 #residentevil #gry
źródło: Resident Evil 2
Pobierz

@Luca199491 Kolego, to dopiero początek ( ͡° ͜ʖ ͡°) hejt w wiadomościach prywatnych, groźby, wylewanie frustracji z powodu życiowych niepowodzeń, a także klasyczne informowanie, że ktoś "zrucha mi matkę" były na porządku dziennym. Nie mówiąc już o tym, że przez moment pojawił się nawet lekki stalking - było grubo ;) Utrzymuj niezłą formę dłuższy czas, a wszystkie te przyjemności spotkają również Ciebie :D Argument, że nikt nie każe grać PROPOZYCJI tych typów oczywiście jak grochem o ścianę xD
Nie mówiąc już o geniuszach, którzy zarzucają prowadzenie Typerii, bo... liczymy, że na tym coś zarobimy! xD SERIO? Odkryliście Amerykę na nowo - jeśli ktoś poświęca czemuś dużo czasu, chce rozwinąć dany serwis, nawiązać współpracę z ludźmi, youtuberem, sprawdzonymi typerami, to potrzebuje do tego....pieniędzy! Pieniędzy, które ma nadzieje, że po jakimś czasie (choćby grosze) zacznie dany serwis generować. Wszystkim, którzy są w głębokim szoku dowiedziawszy się, że za rejestrację u danego bukmachera z naszego linku możemy coś zyskać, chciałbym zadać pytanie - Gdzie wyście się uchowali? xD Tak, każda rejestracja pomaga. Z czasem jak dostarczymy danemu bukmacherowi taką liczbę graczy jakiej oczekuje, to może nawiązać z nami umowę i wtedy będzie możliwe to co chcę od początku przygody z Typerią - sprofesjonalizować stronę, youtube, wszystko. Jeszcze raptem mniej więcej kilka tysięcy rejestracji z naszych linków i jesteśmy w połowie drogi, żeby mieć na zatrudnienie dodatkowego współpracownika, czy dwóch - faktycznie sprzedaliśmy się bukmacherom xD Cytując i nieco parafrazujac klasyka: Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano, to już w waszym (tych paru gagatków, nie mówię o całym tagu) chorym mniemaniu muszę być złodziejem? Wykop to dzikie miejsce, a nerwy związane z hazardowymi porażkami wyciągają z ludzi to co najgorsze - takie mam konkluzje po obecności tutaj przez te 9 miesięcy ;)
#bukmacherka #typeria #pokazkupon #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora