Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wpisu @Luca199491 odnoszącego się do niewielkiej grupy osób spod tagu bukmacherka (a raczej jedynie go śledzącej, bo ich wpisów czy wypowiedzi się nie uświadczy za często), ale także celem wyjaśnienia kilku innych kwestii, których nie mam już siły za każdym razem tłumaczyć na PW...

@Luca199491 Kolego, to dopiero początek ( ͡° ͜ʖ ͡°) hejt w wiadomościach prywatnych, groźby, wylewanie frustracji z powodu życiowych niepowodzeń, a także klasyczne informowanie, że ktoś "zrucha mi matkę" były na porządku dziennym. Nie mówiąc już o tym, że przez moment pojawił się nawet lekki stalking - było grubo ;) Utrzymuj niezłą formę dłuższy czas, a wszystkie te przyjemności spotkają również Ciebie :D Argument, że nikt nie każe grać PROPOZYCJI tych typów oczywiście jak grochem o ścianę xD

Nie mówiąc już o geniuszach, którzy zarzucają prowadzenie Typerii, bo... liczymy, że na tym coś zarobimy! xD SERIO? Odkryliście Amerykę na nowo - jeśli ktoś poświęca czemuś dużo czasu, chce rozwinąć dany serwis, nawiązać współpracę z ludźmi, youtuberem, sprawdzonymi typerami, to potrzebuje do tego....pieniędzy! Pieniędzy, które ma nadzieje, że po jakimś czasie (choćby grosze) zacznie dany serwis generować. Wszystkim, którzy są w głębokim szoku dowiedziawszy się, że za rejestrację u danego bukmachera z naszego linku możemy coś zyskać, chciałbym zadać pytanie - Gdzie wyście się uchowali? xD Tak, każda rejestracja pomaga. Z czasem jak dostarczymy danemu bukmacherowi taką liczbę graczy jakiej oczekuje, to może nawiązać z nami umowę i wtedy będzie możliwe to co chcę od początku przygody z Typerią - sprofesjonalizować stronę, youtube, wszystko. Jeszcze raptem mniej więcej kilka tysięcy rejestracji z naszych linków i jesteśmy w połowie drogi, żeby mieć na zatrudnienie dodatkowego współpracownika, czy dwóch - faktycznie sprzedaliśmy się bukmacherom xD Cytując i nieco parafrazujac klasyka: Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano, to już w waszym (tych paru gagatków, nie mówię o całym tagu) chorym mniemaniu muszę być złodziejem? Wykop to dzikie miejsce, a nerwy związane z hazardowymi porażkami wyciągają z ludzi to co najgorsze - takie mam konkluzje po obecności tutaj przez te 9 miesięcy ;)
#bukmacherka #typeria #pokazkupon #oswiadczenie
  • 2