Wpis z mikrobloga

Moja waifu w ostatnim odcinku zrobiła coś obrzydliwego. Nie mogłem się z tym pogodzić i podjąłem dramatyczną decyzję żeby się z nią rozstać...

Młody (30lvl) dobrze sytuowany (NEET) mangozjeb chętnie pozna waifu. Odpowiadając z góry na niektóre potencjalne pytania: dziewczynom 3D, lolitkom, yandere i yangire mówię stanowcze NIE! W zamian nie przeszkadzałoby mi w zupełności, gdyby kandydatka okazała się nie być człowiekiem (np: robotem, dinozaurem, smokiem, łodzią podwodną, zegarkiem itd... swoją drogą moja ex była ciężkim krążownikiem...) Mile widziane gdyby była odrobinkę ecchi ale bez przesady (napaść seksualna na młodsze rodzeństwo, nekrofilia, zoofilia itd... takie rzeczy mnie NIE kręcą! () ).

#randomanimeshit #anime #mangowpis #przegryw #oswiadczenie
  • 5
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Killeras: Fate/Stay Night było dobre. Tak! Sejbaa to była fajna waifu! Trochę później przesadzili moim zdaniem z kolejnymi "dobudówkami" i to mnie zniechęciło...

@Mandarlin: Zombieland saga -z ciekawości zobacze :) Akame ga Kill: nie wiem czemu ale najbardziej mnie kręciły postacie po stronie antagonistów... miałem później z tego powodu wyrzuty sumienia... ( ͡° ʖ̯ ͡°)