Aktywne Wpisy
Mantusabra +1235
Każdemu kto zaplusuje wpis narysuję jego avatar w paincie. Ehh nudzi mi się( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodtok +71
Dekadę temu nie mieliśmy smartfonów, a telefony miały klawisze. Teraz nie możemy żyć bez smartfonów...
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
Co gdybym jutro pozamawiał, za jednym podejściem:
Armani Acqua Di Gio po 1.7/ml i do wzięcia będzie 100ml
Tom Ford Neroli Portofino Acqua BO KOCHAM TEGO FORDA NA ZABÓJ I NIE DA MI ŻYĆ po 4.6/ml będzie 50-60ml
Prada L'homme , bo wszędzie opowiadają że to król komplementów a ja lubie komplementy ( ͡º ͜ʖ͡º) po 2,5/ml będzie 50-60ml
Pytam i zobaczymy czy jest jaranko czy nie, bo Ja już trochę wymiękam tym rozlewaniem.
#perfumy
przynajmniej blind-buy z Loewe Agua to byl strzal w 10