Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
w nawiazaniu do tej zarzutki:
https://www.wykop.pl/wpis/38406781/anonimowemirkowyznania-postawcie-mnie-do-pionu-chy/
pracuj jako lekarz za 60zl/h po 200h w miesiacu
zarzucaj komus brak ambicji xD
wiem, ze to bejt, ale zwraca uwage na pewien fakt. kobiety zbyt dlugo nie mialy pieniedzy, dopiero w kilku ostatnich dekadach sie to zmienia, i nie potrafia sobie radzic z kasa. w skrocie, o--------a im. kiedy facet zarabia wiecej od kobiety, lub kiedy wrecz ja utrzymuje, nie ma problemu z dzieleniem sie kasa. kiedy zdarzy sie jednak, ze kobieta zacznie zarabiac wiecej od faceta, przestawia jej sie klepka i koniecznie musi dac do zrozumienia facetowi, ze teraz ona jest najwazniejsza w stadzie, a facet jest zyciowa niedojda. nie pomaga w tym wszystkim fakt, ze kobiety czesto nie dochodza do kasy wlasna, ciezka praca, a jest to jedynie efekt uboczny medialnego kwiku i politpoprawnosci. faceci od zawsze musieli ostro zapieprzac zeby cokolwiek osiagnac. nie mowie tu o dzieciach - bananowcach, bo ci zasadniczo nie roznia sie w tych kwestiach wiele od kobiet - nie masz kasy, jestes zerem, bardzo prosta filozofia zyciowa xD #takaprawda, nawet z tym nie handlujcie.