Mirki macie jakieś pomysły jak spędzić 19h na lotnisku (bądź poza nim) w Monachium, bo tyle prawdopodobnie będę czekał na przesiadkę? Może jest w pobliżu jakiś tani hotel? #lotnictwo #podroze #samoloty
@rafaello_: na reddit jest subreddit gdzie ludzie graja w board games, ze jak ktos np czeka jak ty kilka godzin na samolot to ludzie z tego miasta lub czsem ktos podrozuje tym samym lotem zbieraja sie i graja w rozne gry, polecam, sam tak gralem kiedys zeby wykkorzystac i nie zanudzic sie na smierc przez ponad 5 godzin
@jascen: @turboskarpetka: @KarPaKo: Akurat tak się złożyło, że lądowanie w Monachium mam około 20, więc nie wiem czy miasto to taki dobry pomysł. Chyba raczej będę skłonny do tego, żeby znaleźć jakiś tani hotel niedaleko lotniska
@rafaello_: Masz metro bezpośrednio z lotniska do centrum. Raczej nikt Ci nie #!$%@?, no chyba, że patrzysz na świat przez pryzmat wykopków. Łaziłem po berlinie w nocy w centrum i po zadupiu i nikt mnie nie chciał zabić ani nic.
#lotnictwo #podroze #samoloty
Komentarz usunięty przez autora
Akurat tak się złożyło, że lądowanie w Monachium mam około 20, więc nie wiem czy miasto to taki dobry pomysł. Chyba raczej będę skłonny do tego, żeby znaleźć jakiś tani hotel niedaleko lotniska
Dzięki za podpowiedzi, w ten weekend muszę tę sprawę załatwić