#narkotykizawszespoko #bojowkamedycznejamfetaminy Może to głupie, a raczej na pewno, ale co myślicie, żeby przed pogrzebem babci trochę prądu zjeść Chodzi mi o to, że lęki i inne guwna, przez co za często nawet jarac nie mogę, ale po władku czuje się dobrze, nawet na tyle dobrze, że mogę jarac naprawdę dużo, a lęków itd nie mam Boję się tylko, że jakiegoś slowotoku dostanę xD albo będę zbyt "szczęśliwy" na tym pogrzebie No i specjalnie pomijam to, że po prostu głupio iść nafukanym na pogrzeb, tym bardziej, że to babci No ale innego wyboru chyba nie mam Już sam nie wiem co robić
Aż czuje moralniaka, że o takie rzeczy pytam xD No ale na pogrzeb pójść muszę, a schizować się w takiej sytuacji jak babci pogrzeb, to trochę chujnia, eh
@r2_r2 lepiej przed samym pogrzebem, czy jeszcze przed wyjazdem? Na pogrzeb pewnie będziemy jechać ponad godzinę, a przed samym pogrzebem nie będę mieć jak, bo jadę z rodzinką jednym autem I jak tu żyć
Może to głupie, a raczej na pewno, ale co myślicie, żeby przed pogrzebem babci trochę prądu zjeść
Chodzi mi o to, że lęki i inne guwna, przez co za często nawet jarac nie mogę, ale po władku czuje się dobrze, nawet na tyle dobrze, że mogę jarac naprawdę dużo, a lęków itd nie mam
Boję się tylko, że jakiegoś slowotoku dostanę xD albo będę zbyt "szczęśliwy" na tym pogrzebie
No i specjalnie pomijam to, że po prostu głupio iść nafukanym na pogrzeb, tym bardziej, że to babci
No ale innego wyboru chyba nie mam
Już sam nie wiem co robić
No ale na pogrzeb pójść muszę, a schizować się w takiej sytuacji jak babci pogrzeb, to trochę chujnia, eh
I jak tu żyć
Troszkę walne na lepszy muhomor i jakoś przeżyję
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie będzie stypy ani nic, więc tylko pogrzeb i wracamy do domu