Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Wyjaśnię Wam na podstawie 1 btc:
Kupujesz 1 BTC za 3500$
Czekasz na kolejną bańkę czyli 100 000$ w 2020r
Sprzedajesz 1BTC za 100 000$
Czekasz na korektę dołek czyli połowę poprzedniej bańki czyli 10 000$
Kupujesz za 10 000$ 10BTC
Czekasz na kolejną bańkę w 2022 na 1 000 000$
Sprzedajesz 10BTC za 10 000 000$
Czekasz na dołek czyli połowę poprzedniej bańki z roku 2020r = 50 000$
Kupujesz 200BTC
Czekasz na bańkę tym razem w 2026r 10 000 000$ sprzedajesz 200BTC
Masz 2 miliardy dolarów.
Proste w h-j.
TO NIE JEST PORADA INWESTYCYJNA TYLKO MJ PLAN KTÓRYM SIĘ DZIELĘ
Zapraszam do dyskusji.
#bitcoin #kryptowaluty
Problem jest taki że plan może miec wiele ukrytych haczyków ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie wiem ilu na wykopie trzymało w łapie coś co zrobiło x1000 i dalej choldowalo potem było x0.1 potem x100.
W tej grze tak jak i na świecie system dba o to by cię w-----ć naprawdę większość musi się w-----ć z btc by one trafiło do tego 1%.
Czyli:
-
???
Obecnie prokuratura może ci z-----c środki uznane za pochodzące z przestępstwa jak nie masz dowodów że masz legalnie posiadane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem inwestorem tradycjonalistą. Zamierzam kupić na ATH, aby sprzedać przy -90%. Ty swoim podejściem bezczescisz długoletnie tradycje tego tagu... Brzydzę się tobą ( ̄෴ ̄)