Wpis z mikrobloga

Mirki jest sprawa, zacząłem się spotykać z charakteru fajna kobitką jak się okazuje jest bardzo religijna należy do wspólnoty WODA ŻYCIA spotkania wspólnoty itp..., ale także dowiedziałem się że jest także antyaborcyjna w każdym przypadku, przeciw antykoncepcji oraz przeciw prezerwatywom, oraz seks po ślubie i, zaprosiła mnie na taki EVENT powiem wam że jest GRUBO https://www.facebook.com/events/368660473693503 , co o tym myślicie jest sens starania się o taka kobitę ? , w przypadku kiedy nie wiele mam wspólnego z kościołem można to uznać za wierzący niepraktykujący.. jestem za seksem przed ślubem jak i nie mam nic przeciwko w mieszkaniu ze swoją lubą przed.. ?
#neuropa #oswiadczenie #pomocy #pytanie
  • 6
@krs2137: Pewnie zarzutka ale co tam zaryzykujemy.

Musisz sobie odpowiedzieć na trzy pytania:

1. Czy lubisz anal i oral, bo to dość powszechna rozrywka wśród wierzących dziewic i jak się dobrze zakręcisz to i dostępna przed ślubem. Z moich obserwacji takie laski są bardziej skore do eksperymentów.

2. Czy nie przeszkadzają ci dzeciaki odchowane wcześniej w życiu (ma to plusy i minusy). Dobra wiadomość jest taka że po wyciśnięciu 1-2 bojkot