Tak narzekaliście na Danielka i jego streamy że dymy słabe i wgl ? No to teraz sobie polepszyliście oglądając GTA RP u lordozy i tak będziecie mieli przez najbliższy czas będzie błagali jeszcze żeby tucznik wrócił ¯_(ツ)_/¯
@RazerGRXX: ja tam się cieszę, niech Lordoza ma swoje 5 minut, niech lata wysoko. Wtedy upadek zaboli jeszcze bardziej, a i z nim youtube w końcu zrobi porządek.
No to teraz sobie polepszyliście oglądając GTA RP u lordozy i tak będziecie mieli przez najbliższy czas
@RazerGRXX: No tak... Bo przecież poza grubasem i lordozą świat nie istnieje. Nie ma kablówki, Netflixa, gier, książek, znajomych. Jedyna dostępna wieczorami rozrywka to nudne streamy internetowych patusów. Brawo...
@vegeciak idioto przeczytaj uważnie jeszcze raz .. gdzie ja napisałem że nie istnieje ? napisałem dla fanów patostreamów że narzekali na tucznika a teraz będą oglądali GTA u lordozy to jest forum i tag o patostreamach po co wyjeżdżasz z jakimś netflixem czy książkami to nikogo tutaj nie interesuje
A tymczasem ( ͡°͜ʖ͡°) Ukraincy nigdy się nie zmienią, bo oni mentalnie są tacy sami jak kacapy. Oba kraje zniszczone przez oligarchów i korupcję. Aj, zapomniałem, że teraz nie można nic pisać złego na Ukrów, tak jak na Żymian. XD
Tak narzekaliście na Danielka i jego streamy że dymy słabe i wgl ? No to teraz sobie polepszyliście oglądając GTA RP u lordozy i tak będziecie mieli przez najbliższy czas będzie błagali jeszcze żeby tucznik wrócił ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@RazerGRXX: No tak... Bo przecież poza grubasem i lordozą świat nie istnieje. Nie ma kablówki, Netflixa, gier, książek, znajomych. Jedyna dostępna wieczorami rozrywka to nudne streamy internetowych patusów. Brawo...