@oknaidrzwi: około 1/3 szklanka mąki, troche suchych drozdzy, troche soli, troche cukru (dosłownie szcyzpty), ciepła woda XD zagniatasz kroisz to co masz w lodowce ( ja mialem serdelki i ser krojony xD) keczup jako sos i posyp to ziolami prowansalskimi XD ja posypalem tez po wierzchu xD najwieksza moc piekarnika i pieczesz az bedzie gotowe
@mdlejtecole: bez czekania na wyrosniecie ciasta (wtedy robielem siku i poszedlem po piwo) i bez jedzenia w 15-20 min jestem w stanie cos takiego zrobic
@masieg: ej no, ciasto powinno stac minimum godzine, a optymalnie 2, choc sa wloskie restauracje, co chwala sie, ze ciasto stalo 18h. Tylko prostuje. Jesli tobie smakuje tak, to super, smacznego :)
@Viridae: tu masz racje minimum jest ta godzina ale jesli komus nie przeszkadza to ze ciasto nie jest puszyste sos nie jest z pomidorow a z keczupu to i tak zajebista przekąska XD
@oknaidrzwi: co ty gadasz, przecież można zrobić ciasto, które nie wymaga wyrastania i można je od razu włożyć do piekarnika. Sama ciągle robię ciasto z suchymi drożdżami, gdzie samo wyrobienie i nałożenie składników zajmuje mi 10-15 minut.
zagniatasz kroisz to co masz w lodowce ( ja mialem serdelki i ser krojony xD)
keczup jako sos i posyp to ziolami prowansalskimi XD ja posypalem tez po wierzchu xD najwieksza moc piekarnika i pieczesz az bedzie gotowe
@GOGER:
Ps pudliszki jest za slodki na sos XD