Aktywne Wpisy
Ale żem się dzisiaj nafotografowała! Pojechałam na linię nr 149, gdzie od zeszłej niedzieli jeżdżą pociągi z Gliwic do Rybnika (i z powrotem). Koleje Śląskie puściły akurat swój najbrzydszy pojazd, ale okazało się, że ruch towarowy jest tam spory, lokomotywy różnorodne (nie jak u mnie same niebieskie byki), a i ładnych miejsc nie brakuje. Poniżej tylko część tego, co udało mi się złapać podczas spaceru z Przyszowic do Gierałtowic.
Instagram.
#
Instagram.
#
rzabolik +22
#femboy Tak jestem kochasiem chlolcow
#wroclaw #katowice #pracbaza
nie, po prostu kilka razy pojechałem na safari z dwururką i aparatem postrzelać fotki patolom.
@TheMan: nie szkaluj mojego miasta kucu( ͡° ʖ̯ ͡°)
@xXx_perun_xXx: umyj się to przestanie
Jaka branża?
Moim zdaniem na Górnym Śląsku masz o wiele więcej możliwości. Od górnictwa zaczynając i automotive do tego. Nie wiem czy we Wrocku będzie tyle możliwości.
Powodzenia mireczku! Jakbyś szukał miasta bezpiecznego i bardzo dobrego do życia na Śląsku to polecam moje Tychy, obiecuję Ci że się nie zawiedziesz. A pracę też na pewno znajdziesz - przede wszystkim bo Fiat i masa firm dla niego pracujących, dwa - inne firmy z automotive, trzy - inne branże - mamy dużą strefę ekonomiczna. Problemem mogą być koszty, bo jest drożej niż w Kato.
Na tle pracy czy życia?
No to powiem tak, moja narzeczona pochodzi z Piekar Śląskich, to jest małe miasto na Śląsku. Zawsze chciała mieszkać w Gliwicach. Od 6 latu mieszka ze mną w Tychach i nie wyobraża sobie zmiany miasta, przy okazji podś#!$%@?ąc o tych Gliwicach. Na pewno Gliwice mają większy dochód na mieszkania, ale to w Tychach nie ma patologii, familoków itp. :)