Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +108
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1237
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Niebieski, lvl 26. W grudniu dostałem całkiem ładną premię, obiecałem więc mojemu różowemu wspólny zimowy wyjazd. Taki fajny - będą narty, termy, podróże pociągiem, zwiedzanie miast i próbowanie lokalnego piwa. Zgraliśmy urlopy, bilety są, przewodnik i mapy kupione, jutro wyjeżdżamy. I nagle jakoś między słowami zorientowałem się, ze różowa mysli, że ja się jej na tym wyjeździe oświadczę.
Niestety, jest w błędzie.
Nawet nie to, że nie chcę, po prostu nie planowałem tego akurat teraz. I teraz mam dylemat - czy oświadczac sie "po wariacku", wczesniej i inaczej niż planowałem, czy mieć zwykły wyjazd z którego ona wróci z wielkim rozczarowaniem? Nawet nie mam pierscionka. Nie wiem jaki rozmiar nosi.
Mirabelki, pomuszcie, czy przyjęłybyście zaręczyny bez pierścionka? Co byście wolały w takiej sytuacji?
A. Bezpierścionowe zaręczyny na fancy wyjeździe
B. Zareczyny z pierscionkiem, ale póżniej?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@oddawaj_kasztana: Ty wiesz co się po tym będzie działo? Jak #!$%@? focha to sie miesiac odzywac nie bedzie.
@v10110: Nietrzymający piwniczak wykryty'd.
@AnonimoweMirkoWyznania: zamiast oświadczyn możesz np. na pół humorystycznie gadać o weselu i dzieciach. Laska winna się pokapować ocb, a Ty zyskasz na czasie.
Jak walnie prosto z mostu "a kiedy się oswiadczysz?" to po prostu powiedz, że nie masz jeszcze zgody jej ojca xD
@Fretka:
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Rózowa zadowolona (bo w końcu będzie, tylko nie teraz) wróciła do swojego pakowania. Focha brak.
#czujedobrzeczlowiek
Wołam: @oddawaj_kasztana i @MartinoBlankuleto
Ten komentarz został dodany przez osobę
@gottabekiddin: jakbyś kochała, to byś oświadczyny przyjęła. Jak kochasz tylko pieniądze i drogie prezenty, to tym lepiej dla faceta, którego by ta sytuacja uchroniła od życiowego błędu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A że sobie wkręciła to się nie dziwię. Dawno temu zrobiłam dokładnie to samo, też cały wyjazd czekałam, nie