ja *planuję wieczór panieński siostry, wyjazd, jakieś zajebiste atrakcje jej koleżanki: "myślę, że nie jest to najlepszy pomysł, bo tylko się spocimy i od nowa się trzeba będzie ogarniać i będziemy zmęczone. wyobraź sobie 10 lasek w jednej łazience. musimy mieć siłę na całą noc w klubach" ja: "to żadnych atrakcji?" jej koleżanki: "wynajmiemy jakiegoś strażaka" ja:
@kwasnydeszcz: o matku. Trochę się spóźniła i wychodzi XD podejrzewam to creepy mężatka i z dzieckiem, ale dopiero stać na kościelny, chociaż rozgrzeszenia nie będzie ( ͡º͜ʖ͡º)
Idiotom cieszącym się z potencjalnej wygranej Trumpa przypominam, że Trump chce wyprowadzić USA z NATO. Więc zastanówcie się 3 razy zanim coś głupiego napiszecie znowu. #usa #trump #wybory #swiat
#!$%@? czasy że dochodzi do zamachu na prezydenta USA i pierwsze co to ludzie myślą że to USTAWKA xd troche to świadczy o głupocie ale też pokazuje jak ten oszukańczy swiat sprawia że ludzie już w nic nie wierzą #usa #trump
jej koleżanki: "myślę, że nie jest to najlepszy pomysł, bo tylko się spocimy i od nowa się trzeba będzie ogarniać i będziemy zmęczone. wyobraź sobie 10 lasek w jednej łazience. musimy mieć siłę na całą noc w klubach"
ja: "to żadnych atrakcji?"
jej koleżanki: "wynajmiemy jakiegoś strażaka"
ja:
#gownowpis #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Wieczór z jednostką strażacką, przejechać się na ustawioną akcje gaśniczą
Dla mnie kozak
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@kwasnydeszcz: W sensie,że już przyjęłaś pozycję na myśl o tym strażaku? :O
@kwasnydeszcz: w końcu szlaufy xD