Aktywne Wpisy
huop_z_blokow +53
Julka pisze, że ma zaburzenia hormonalne i niską satysfakcje z seksu/mastrubacji: 50 komentarzy poklepujących ją po plecach, 20 porad wsparcia, 10 komentarzy o tym żeby się nie martwiła
Przegryw pisze, że ma zaburzenia hormonalne i niski testosteron (przebadany, a więc musiał ruszyć dupe) i brak satysfkacji z masturbacji: Julki chcą nasłać na niego policje XDDDDDDDDDDD
#przegryw #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #bekaznormictwa
Przegryw pisze, że ma zaburzenia hormonalne i niski testosteron (przebadany, a więc musiał ruszyć dupe) i brak satysfkacji z masturbacji: Julki chcą nasłać na niego policje XDDDDDDDDDDD
#przegryw #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #bekaznormictwa

Licho87 +110

Podkusiło mnie, żeby zrobić update EMUI w Huaweiu P20 i bardzo tego żałuję. Z tego co sprawdzałem w necie nie da się tego cholerstwa cofnąć.
Czy ktoś może mi powiedzieć jak do cholery jasnej zmienić kolor tego menu szybkich ustawień (menu, które w androidzie można ściągnąć "z góry" ekranu)? Chodzi mi o to, że wcześniej miałem fajne czarne, lekko transparentne menu, teraz jest jebitnie białe które aż boli w oczy.
Próbowałem grzebać w opcjach ekranu i zmieniać różne motywy na najciemniejsze możliwe ale menu zawsze zostawało białe.
Dodam jeszcze, że nie chcę rootwać telefonu.