#acleague A może by tak mini sezon fun-race "Road to F1". Oczywiście z perspektywy Robeta. 5 wyścigów. 1. Karty (oczywiście trzeba wybrać i przetestować mody, ale np. https://www.racedepartment.com/downloads/gokart.16419/ 250cc 28hp) - 4 wyścigi po 10-15 minut. 2. Formula Renault 2000 (Patus) 2 wyścigi po 25-30 minut 3. Formula Renault 3.5 (https://www.racedepartment.com/threads/formula-renault-3-5-mod-released-for-assetto-corsa.109671/) 2 wyścigi po 25-30 minut 4. Formuła 1 (myślę że można użyć F2004 lub znaleźć mod na 2006/2007 rok) - 1 wyścig 60 minut 5. Formuła 1 (SF70H lub szukać moda z bolidem z 2018/2019 roku) - 1 wyścig 60 minut
@Skawarotka: Nie wiem co akurat do tego ma moje profilowe, ale zobacz sobie jak wyglądała organizacja sezonów OW od poprzedniego sezonu Dallarą to zrozumiesz ;)
@Skawarotka: Nawet jeśli zakopałem to co to ma do mojego komentarza? Skoro znasz Halko to myślałem, że znasz pełną jego historie, bo to właśnie przez OW i ACL powstało :)
A historia organizacji OW w ACL wygląda tak, że kierowcy wiele razy chcieli taki sezon, była nie raz ankieta (robiona przez sznikersa), gdzie OW albo wygrało, albo było 2. a sam sznikers po fakcie twierdził że nie lubi OW a ankieta nie obliguje go do niczego i jest
@Golomp: No jak nie wiesz co ma wspólnego to spójrz jeszcze raz na swój pierwszy komentarz, tyle wniósł do tej dyskusji... No i rozumiem że obserwujesz tag tylko po to, żeby trochę poszkalować acl. To trochę tak jakbyś komentował każde zdjęcie swojej byłej dziewczyny na facebooku "ale gruba świnia".
@DFGT: no i kolejny wytłumacz mi po co w ogóle się udzielacie pod tym tagiem? nie pasowało wam, drogi się rozeszły a wam został chyba jakiś przewlekły ból d--y...
Kozak pomysł - Mody do gokartów są... dziwne - nie wiem czy działają dobrze. Ale w sumie jak był wyścig robinami i jakoś to było to czemu nie tym? ( ͡º͜ʖ͡º). Link do formuły renault nie chce mi się otworzyć, f2004 auto jest kozaczek i chyba ściągnęłoby najwięcej ludzi - chyba że mody w których jeździł Kubica też są dobre a sf70H to straszna padaczka, w
@RealAKP Jeśli pomysł w administracji przejdzie, to ja chętnie (pod warunkiem że będę miał kierownicę) dołączę do testów. Tylko muszę mieć czym jechać :D
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
5 wyścigów.
1. Karty (oczywiście trzeba wybrać i przetestować mody, ale np. https://www.racedepartment.com/downloads/gokart.16419/ 250cc 28hp) - 4 wyścigi po 10-15 minut.
2. Formula Renault 2000 (Patus) 2 wyścigi po 25-30 minut
3. Formula Renault 3.5 (https://www.racedepartment.com/threads/formula-renault-3-5-mod-released-for-assetto-corsa.109671/) 2 wyścigi po 25-30 minut
4. Formuła 1 (myślę że można użyć F2004 lub znaleźć mod na 2006/2007 rok) - 1 wyścig 60 minut
5. Formuła 1 (SF70H lub szukać moda z bolidem z 2018/2019 roku) - 1 wyścig 60 minut
edit: właśnie zauważyłem profilowe i już wszystko rozumiem
@Skawarotka: Nawet jeśli zakopałem to co to ma do mojego komentarza?
Skoro znasz Halko to myślałem, że znasz pełną jego historie, bo to właśnie przez OW i ACL powstało :)
A historia organizacji OW w ACL wygląda tak, że kierowcy wiele razy chcieli taki sezon, była nie raz ankieta (robiona przez sznikersa), gdzie OW albo wygrało, albo było 2. a sam sznikers po fakcie twierdził że nie lubi OW a ankieta nie obliguje go do niczego i jest
Zresztą w dalszej części masz merytoryczne wyjaśnienie.
No nic, w kazdym razie powodzenia w próbie nakłonienia tam kogoś do organizacji czegokolwiek w OW.
wytłumacz mi po co w ogóle się udzielacie pod tym tagiem? nie pasowało wam, drogi się rozeszły a wam został chyba jakiś przewlekły ból d--y...
@Skawarotka: Ale my zapraszamy cały czas, potrzebujesz tylko iRacing i FR3.5, część osób u nas tym jeździ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już rozpoczynamy wewnętrzne rozmowy ;)
źródło: comment_XNy476MVpHvb6cPgYGpzWDZhKbCJP2PG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu