@Nie_warto: Gurwa przecież to dzieci jeszcze. Powinny w przedszkolu co najwyżej ochraniać dzieciaki żeby się klockami nie rzucały. Kto dopuścił do czegoś takiego..
@Nie_warto: tak wyglada praktycznie kazda ochrona jakis masowych imprez
W moim miescie w te wakacje byl jakis mini festwial i na wejsciu PRZESZUKIWALI torby i inne plecaki za pierwszym razem jak wchodzilem to kazdy mial mnie w dupie a drugiego dnia wzial ochroniarz plecak ode mnie zeby przeszukac Zmacal spod plecaka nawet nie otwieral go
@KenAdamsBong: Problem w tym, że nie mają kamizelek służba informacyjna tylko ochrona Tajfun ( ͡°͜ʖ͡°) Poza tym od kiedy zatrudnia się ochronę żeby robiła za punkt informacyjny?
@jabolsy: Prawdopodobnie od kiedy jest ustawowy wymóg żeby na imprezach masowych była służba informacyjna obok porządkowej, zajmują się tym firmy ochroniarskie bo jaki by miało sens zatrudniać dwie osobne firmy?
@Rekreator: Ja zawsze byłam uczona poproszenia o pokazanie zawartości plecaka/torby z własnej woli. Jak nie to bagiety. Ale to kwestia ochrony obiektów, nie imprezy.
źródło: comment_BQkJsOHtLiLUteOTFaxFKSzOGuii0b2o.jpg
Pobierzźródło: comment_qTpxaffiqK8fdJfp8LjHigmQD0BdTovo.jpg
PobierzW moim miescie w te wakacje byl jakis mini festwial i na wejsciu PRZESZUKIWALI torby i inne plecaki za pierwszym razem jak wchodzilem to kazdy mial mnie w dupie a drugiego dnia wzial ochroniarz plecak ode mnie zeby przeszukac
Zmacal spod plecaka nawet nie otwieral go
Poza tym od kiedy zatrudnia się ochronę żeby robiła za punkt informacyjny?
Komentarz usunięty przez autora
@wielki_wodzu_wioski: #ochronazprzypadku
źródło: comment_XVf0uQd2IgVWRAB8AbkCNqlg3mN0NcNY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora