Mirki, zobaczcie o czym mi chmura Google przypomniała. Równo 2 lata temu robiłem tę dziare. Teraz już właściwie cały rękaw zrobiony #pokaztatuaz #tatuaze #tatuazboners #chwalesie
@diogene świeże zaraz po zrobieniu. Jak wrócę do domu to cykne foto. Niestety na mojej skórze bardzo szybko jaśnieją czarne pigmenty dlatego mocno stracił kolot
@Max_Sop: Daj foto jak wygląda teraz. To nie wina Twojej skóry, bardziej tatuażysta powinien dać większy kontrast. Przy takich stylach tatuażysci wolą być ostrożni z czernią by nie przesadzić i często po prostu nie dają jej wystarczająca. Wyglada super ale zdjęcie z postu - tak powinien wyglądać tatuaż po roku/2 latach a nie świeżo po zrobieniu. Nie Twoja wina i zawsze możesz „odświeżyć” :) Pamietam jak kiedyś znajomy pojechał na tatuaż
@PonySlaystation łącznie mam 5 czarnobialych tatuaży robionych w różnych studiach, i faktycznie o ile przy pierwszej dziarze faktycznie pigment był dobierany na czuja, o tyle cała reszta robiona najmocniejszym pigmentami :( cykne fotkę jak będę w domu :)
Wy macie świadomość, że jedynym skutkiem tego podatku 10% od nieruchomości, który lewica chce wprowadzić będzie automatyczny wzrost cen nieruchów o 10%? ( ͡°͜ʖ͡°)
To nie wina Twojej skóry, bardziej tatuażysta powinien dać większy kontrast. Przy takich stylach tatuażysci wolą być ostrożni z czernią by nie przesadzić i często po prostu nie dają jej wystarczająca. Wyglada super ale zdjęcie z postu - tak powinien wyglądać tatuaż po roku/2 latach a nie świeżo po zrobieniu. Nie Twoja wina i zawsze możesz „odświeżyć” :)
Pamietam jak kiedyś znajomy pojechał na tatuaż