@Rub3n: Zwykłe męskie zachowanie. Pamiętam jak byłem młodszy i miałem takiego kumpla co to właśnie tak traktował laski i miał duże branie, często wpadał ze swoją dziewczyną i tak ją traktował chłodno, chamsko i uszczypliwie i wtedy jako młodociany samotny "niepoprawny romantyk" patrzyłem tak z boku i zastanawiałem się jak ona może być z takim chamem co ją nie docenia i traktuje gorzej niż zwykłego kumpla a ona mimo wszystko
@janusz_pol: Jeśli chcesz to zrobić z kunsztem, to najpierw możesz kokietować, a później pytać czy to dziecko, to jej i wtedy stwierdzać, że nie chcesz się w to pchać jednak
@janusz_pol jesteś żałosny od razu zakładasz że każda dziewczyna z dzieckiem się szmaci, a może miala męża i mógł umrzeć? I szuka drugiej połówki ? Tobie to nawet nie przyjdzie do głowy.. Każdy chce sobie ułożyć jakoś życie. Nie rozumiem takiego podejścia Nawet nie wiesz jak możesz kogoś skrzywdzić takim zachowaniem. Z góry zakładając coś.
Widać że jeszcze nie dorosłeś do życia w społeczeństwie i jesteś dzieciakiem który nie może zaruchać
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@janusz_pol: xD
Widać że jeszcze nie dorosłeś do życia w społeczeństwie i jesteś dzieciakiem który nie może zaruchać