@SpiderFYM: już mi się nie podoba ten koleżka. W podstawówce pamiętam, że tacy mnie wkurzali najbardziej jak pojawiły się te całe funkcje, iksy i dupiksy.
@Mr_kolek: mnie sięwydaje że on po prostu używa takiego języka na codzień w firmie gdzie pracuje z ludźmi, któzy są bardzo ściśli jeśli chodzi o wiedzę, oraz innymi firmami więc ciężku mu tak z dnia na dzień się przestawić.
@zino: też tak sądzę. Zobaczy, że polska skopana nie jest zerojedynkowa, a jak mu za jakiś czas kochający swój klub kibole zrobią na trybunach bojkot, to tyle będzie z analiz.
@SpiderFYM: jedno mnie zastanawia, koles jest bogaty, moze nawet i jest milionerem, tak? to dlaczego do #!$%@? nedzy wyglada jakby obcieła go wlasna matka?
@kfiatek_na_parapecie: bo im bardziej jesteś bogaty i masz głowę na karku tym bardziej masz #!$%@? w to co myślą o tobie inni. Ludzie jak Warren Buffet nadal płacą kuponami w macdonaldzie czy używają 20 letniej Nokii. Tylko ludzie niedowartosciowani muszą podbudowac ego.
#wislakrakow
źródło: comment_Ae9KnK0TuD9rg380jmatYUSagQ3XGCbf.jpg
Pobierz@zino: też tak sądzę. Zobaczy, że polska skopana nie jest zerojedynkowa, a jak mu za jakiś czas kochający swój klub kibole zrobią na trybunach bojkot, to tyle będzie z analiz.
@kfiatek_na_parapecie: to tak samo jakbyś pytałczemu Jobs zawsze był ubrany tak samo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora