Aktywne Wpisy

R_O_T_T_E_N +330
źródło: temp_file1299302406352500657
Pobierz
dexter-morgan +135
Aktualizacja portfela #gielda
2020 w marcu kupione za 20 tys zl akcje spółek naftowych. Potem dokupiłem trochę Tesli i wrzuciłem dodatkowe 160 tys w naftę 2 mc temu.
Miałem sprzedawać ale dalej czekam na milion.
2020 w marcu kupione za 20 tys zl akcje spółek naftowych. Potem dokupiłem trochę Tesli i wrzuciłem dodatkowe 160 tys w naftę 2 mc temu.
Miałem sprzedawać ale dalej czekam na milion.
źródło: temp_file1517970008299112332
Pobierz

Weźcie mi wytłumaczcie jak można być takim głupim jak ja. Całe swoje życie oddałem związkowi, przesunąłbym góry, rozstąpił morza i dał rękę uciąć. Z dnia na dzień się dowiaduję, że ''ona nie wie co czuje''. No #!$%@?. Jednocześnie mi w #!$%@? smutno i tęsknię, ale jednocześnie mam żal do niej, bo dlaczego mnie w taki sposób potraktowała, jak śmiecia jakiegoś. 2 lata życia w #!$%@?, kontakty ze znajomymi pozacierane, bo cały czas spędzalśmy razem. Zajebiście. Nigdy nie oddawajcie siebie całego w związku i pamiętajcie o sobie, bo potem zostaniecie z niczym jak ja. A ludzie to #!$%@?, oddasz im wszystko, a jeszcze spluną ci na twarz. Nie pozdrawiam. (╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: nie dziwię się, że cię rzuciła, bo żaden bluszcz i pantofel bez życia, znajomych i zainteresowań nie będzie atrakcyjny dla przeciętnej kobiety. sam się wykastrowałeś, ale przynajmniej masz nauczkę na przyszłość i drugi raz czegoś takiego nie zrobisz.
To chyba tego życia jeszcze Ci zostało xD
I przejdzie jej.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}