Aktywne Wpisy
saji +187
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +357
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Gdyby ktoś kiedyś zastanawiał się nad skorzystaniem z oferty tego "sklepu" to nie polecam.
25.12.2018 była promocja na drony, zamówiłem, wysyłka miała być 02.01.2019 ale wyszła 07.01.2019.
08.01.2019 napisali, że coś poszło nie tak i żeby wystawić zgłoszenie w ich systemie.
09.01.2019 odbieram towar - goły DJI Mavic Air - zamawiałem wersję Combo(dodatki warte ok. 1k+).
Od razu zgłoszenie reklamacyjne, przeglądanie forów i okazało się, że taki sam problem dotyczy zamawiających w DE i NL.
10.01.2019 sklep nadal milczy, nie odbiera telefonów.
Cała historia na forach:
http://electronics-pl-pl.forum.ibood.com/flash-sales/05255-181225/drony-dji/
http://electronics-de-de.forum.ibood.com/flash-sales/05255-181225/dji-drohnen/
Wiem, że oferta wyglądała od początku podejrzanie(oferta ponad 1k tańsza niż w sklepach, nie refurbished itd.) i w razie dalszego braku kontaktu ze strony sprzedającego będę robił chargeback.
Mimo wszystko przestrzegam bo opinie o tym sklepie są różne a powyższa sytuacja tylko potwierdza, że szkoda nerwów na zakupy u nich.
Dodatkowo czas wysyłki był opóźniony. Na fakturze widnieje oczywiście wersja Fly More Combo.
Uważałem iBood za porządną firmę i mam nadzieję, że wyjdą z tego z twarzą, natomiast na daną chwilę jestem potwornie zszokowany tym co się dzieje
Uznałem, że taki układ jest w miarę ok bo kupię za to dwie baterie.
Będzie mi jeszcze brakowało ładowarki na 4 sloty, torby i dwóch śmigieł do Combo, które niby oferowali ale uznałem, że obejdę się bez tego.
Ładowarka ładuje jedną baterię na raz więc w