- kochani, ale ja wam mówiłem jak jest z tymi donejtami. Dużo osób wyzywa, komentuje a potem wycofują i po odliczeniu alkoholu, dla mamy i dla gości ze strimowania zostaje mi jakieś 1000zl na życie. ( ͡°͜ʖ͡°)
@s-k-fantasyfactory: Absolutnie nie chcę nikogo obrażać w tym momencie ponieważ po pierwsze uważam, że jest to nie na miejscu po drugie jego osobie nie trzeba pomagać w obrażaniu ponieważ sam to doskonale robi. Ale czego niby innego można się spodziewać po jego postaci przecież każdy wie, że przynajmniej na ten moment to wykolejeniec oraz patologia społeczna pokroju meneli z osiedlowych ławek. Gdyby tylko chciał spokojnie mógłby zacząć zmieniać swoje życie
#danielmagical #patostreamy #urzednicza #zwierzynscy #goha #magicaldaniel #patostrimy #patostremy #jaca #malyszofficial #malyszstream
- kochani, ale ja wam mówiłem jak jest z tymi donejtami.
Dużo osób wyzywa, komentuje a potem wycofują i po odliczeniu alkoholu, dla mamy i dla gości ze strimowania zostaje mi jakieś 1000zl na życie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
po jego postaci przecież każdy wie, że przynajmniej na ten moment to wykolejeniec oraz patologia społeczna pokroju meneli z osiedlowych ławek. Gdyby tylko chciał spokojnie mógłby zacząć zmieniać swoje życie