Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +174
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
deeprest +296
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
Czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę? Jakieś porady przed pierwszym kontraktem?
#uk #londyn #programowanie #dotnet #csharp
Jakieś wnioski albo uwagi jeżeli chodzi o pracę na kontrakcie? Czy często np. są sytuacje w której nie można zapewnić ciągłości w kontraktach po zakończeniu poprzednich?
Ja ostatecznie zrezygnowalem z kontraktow na rzecz dobrego spokojnego etatu. Przy drogich stawkach korporacyjna smycz jest na tyle krotka
Co do ciągłości, jeżeli jesteś dobry to nie ma zadnych problemów. Ale musisz być dobry, nikt nie zatrudnia kontraktorów żeby ich uczyć.
Co do szukania wcześniej - na kontraktach nie za bardzo się da. Kontraktorów zwykle
https://youtu.be/_HMf8M1Hhgs
@filozof900: Dzięki! Nie masz nic przeciwko jak zaspamuje Cię wiadomościami z pytaniami?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora