Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#heheszki #neuropa #bekazprawakow #polityka
1. Raport sporządza pan Jacek na zlecenie pana Dobromira.
2. ???????????????????
3. Ruch narodowy, 88
4. Czas na CS'a.
chciałabym zobaczyć link do tych badań, bo Google nic nie mówi na ten temat
@harpiowata: lewadzga cenzura
Pozostałe 12% nie zrozumiało pytania i nie potrafiło zaznaczyć jakiejkolwiek odpowiedzi xD
@evilbadday: A co na przykład poczytał?
@evilbadday: słuchaj, tak się składa, że żyłem w Polsce poza UE i żyję w Polsce w UE. Nie wiem czy pamiętasz czasy sprzed UE, ale w życiu nie powiedziałbym, że po 1989 roku kraj rozwijał się szybciej niż po 2003.
Powiesz zaraz, że 14 lat to mało. A ja ci powiem, że porównując 14 lat poza UE do 14 lat w UE to...
@biesy: kto? neuropa?
#psstoprawda