Wpis z mikrobloga

Wpis trzeci z serii "Czym się karmii czubków". Dzisiaj samotnie na stołówce.

Jedzenie w szpitalu: dzień trzeci

Śniadanie: płatki kukurudziane z mlekiem, graham z masłem, herbata, jabłko

Bardzo lubię klasyczne płarki kukurydziane, ale tutaj zdążyły w większości mocno nasiąknąć mlekiem. Mimo to, jak najbardziej dobre.Trzy kromki grahama z masłem - nareszcie alternatywa dla białych kromek. Pojawił się plus w postaci małego jabłuszka. Herbata jak zwykle.

Reszta w kimentarzach

#jedzenie #jedzzwykopem #posilkiwszpitalach #zaburzeniaodzywiania
T.....a - Wpis trzeci z serii "Czym się karmii czubków". Dzisiaj samotnie na stołówce...

źródło: comment_ZfvzRMAjlkI93A5xDQaLYjjde9jjnDfH.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Traktrysa ciekawe. Jesteś z zaburzeniami odżywiania a jak miałam wykłady z psychiatrii (jestem po studiach medycznych) to mi lekarka mówiła że z zaburzeniami odżywiania nie przyjmują chyba że na dziecięcy
  • Odpowiedz
II Dani: ziemniaki z duszonym schabem i duszoną marchewką z pietruszką

Jakby co, to mialam jeszcze jedną kulkę zemniaków, ale zjadłam. XD Mięso i sos pyszczne, tak samo, jak sałatka. Można by było lepeij doprawić, ale ro w końcu szpital. Dieta normalna zawierała w sobie panierowanego schabowego i zasmażaną kapustę.

T.....a - II Dani: ziemniaki z duszonym schabem i duszoną marchewką z pietruszką

J...

źródło: comment_zlbzEFtxwz2kZSaFmOgdD2hsmoSTQNUm.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@oblaczek: Słyszałam dokładnie to samo. Z tego powpodu do szpitala zakwalifikowała .mnie depresja.. Niby starają się pomagać też z bulimią, ale tak naprawdę to ja sama muszę się ograniczac.
  • Odpowiedz
@Traktrysa z tego co wiem to najważniejszym krokiem do wyzdorwienia to sama chęć ( tak mnie uczono) w każdym razie wiem że dasz radę, że jesteś twarda babka. I nie daj się tym 2 dziadostwom, trochę wiem jakie to gówno ʕʔ
  • Odpowiedz