Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +227
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
Ryneczek +4
Skąd takie negatywne opinie o szeregowcach/bliźniakach na wykopie? Najczęściej powtarzanym hasłem jest "łączy wady mieszkania w domu i bloku". A jakieś konkrety?
że brak prywatności w ogrodzie? no w bloku nie masz nawet okazji na własną ziemię
że na tarasie słyszysz sąsiada? na balkonie w bloku też, plus sąsiadów jest znacznie więcej (po bokach i nad tobą) plus taras ma średnio te 15-20 metrów i jest znacznie większy niż standardowy balkon
że
że brak prywatności w ogrodzie? no w bloku nie masz nawet okazji na własną ziemię
że na tarasie słyszysz sąsiada? na balkonie w bloku też, plus sąsiadów jest znacznie więcej (po bokach i nad tobą) plus taras ma średnio te 15-20 metrów i jest znacznie większy niż standardowy balkon
że
#pytanie #wosp #4konserwy
To że są organizacją non profit nie znaczy że nie mogą wydawać pieniędzy na własne utrzymanie.
@badtek: ale skoro trzymają przez rok, to przecież w tym czasie wydają to, co trzymali przez rok rok wcześniej? :P
@badtek a idź trollu wpisdu. Wiesz jakie gminy/instytucje publiczne robią bzdurne zakupy na koniec roku, bo "trzeba" kasę wydać?
@badtek: xD
Tak, 5 minut po zamknięciu finału już to mieli na koncie.
Widziałeś kiedyś ile trwa rozliczanie finału? Podpowiem - ok. 3 miesiące minimum. A to nadal nie znaczy, że kasa jest już na koncie. I już z tego Twojego roku robi
Ty chyba nie rozumeisz o czym piszę. Na koniec 2016 mieli 47 mln na koncie, a wiec PRZED zbiórką w styczniu 2018, kiedy zebrali 120 mln. Czyli na początku lutego mieli ok 167 mln -