Wpis z mikrobloga

@matador74: ile trzeba mieć wiary w konona i swoje marzenia, żeby myśleć że cokolwiek z ponownego kandydowania może wyjść, niestety nie ma tego efektu WOW co kiedyś, po za tym daje mi tu zwykłą reklamą na (sklep z koszulkami) pachnie szwindlem
@matador74: Ten szef sztabu to jakis gimbus, w ogóle najgorsze jest to ile osób sie zachwyca tym kanałem kononowicz2020 i ta aprobata dla tego gimbusa w komentarzach xD To niestety pokazuje jak uniwersum zeszło na psy i że teraz spora część fanów to #!$%@? normiki najgorszego sortu, aż mnie skręca normalnie, kiedyś to było małe specyficznie grono fanów konona a teraz jakieś gimbusy #!$%@? cioty w rurkach jak ten szef sztabu
@matador74: Największym strzałem w stopę jest chęć wystawienia konona w wyborach mieszkając daleko od Białegostoku. Mogę się założyć, że on nawet nie pamięta że uformował się jakiś komitet wyborczy (w postaci tej dziwnej grupki), jemu to co parę dni trzeba o tym mówić a nie raz na jakiś czas przyjechać i się przypominać. Komunikacji to tam żadnej nie ma więc gość albo chciał #!$%@?ć ludzi korzystając z konona (co jest prawdopodobne)
@matador74:
Od początku piszę, że nie uzbierają tych 100 tysięcy podpisów, bo nie będzie dość wolontariuszy. Ale nie spodziewałem się, że wyniki będą aż tak słabe jak 14 podpisów na 1000 potrzebnych do zarejestrowania partii. Cieszę się, że tak słabo idzie, bo ta kampania ma potencjał, by rozwalić Uniwersum do końca. PS. Bardzo dobrze, że w filmie jest ten durny wtręt o psach i petardach - sami się dyskredytują.
@matador74: mialem pisac to samo zenada jak #!$%@? z ta akcja. Potencjal na takie zabawy to byl ale w 2006 jak krzysiek faktycznie chcial i mial troche wiecej zębow, teraz to jest takie raczycho ze az zal patrzec