Aktywne Wpisy
Itslilianka +664
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
mAgnes91 +419
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kononowicz #patostreamy
Od początku piszę, że nie uzbierają tych 100 tysięcy podpisów, bo nie będzie dość wolontariuszy. Ale nie spodziewałem się, że wyniki będą aż tak słabe jak 14 podpisów na 1000 potrzebnych do zarejestrowania partii. Cieszę się, że tak słabo idzie, bo ta kampania ma potencjał, by rozwalić Uniwersum do końca. PS. Bardzo dobrze, że w filmie jest ten durny wtręt o psach i petardach - sami się dyskredytują.
https://www.kononowicz2020.pl/product-page/obiad-z-kandydatem
Komentarz usunięty przez autora