potrzebuje narzedzia do linkedin by przyspieszyc zonie wyszukiwanie ludzi czy ktos umialby wycenic/wykonac/pomoc zaprojektowac takie cos: zona ma konto linkedin chcialbym by program chodzil po jej kontaktach i zrzucal dane do bazy/pliku wyszukiwal slowa klucze (jak looking for new project, available itp) i np wysylal maila badz jakies powiadomienie czy tez zakladka w pliku wyszukiwal po slowach kluczowych i wyniki tez zapisywal (juz w bazie linkedin)
i pewno cos j eszcze, ale na razi etyle
czy linkedin w ogole pozwala na cos takiego czy takie cos od razu zostaloby zbanowane, tego nie wiem...
@wykopowy_brukselek: kwestia polityki portalu, czasem dodawane sa limity zapytań np 3600/godzine, albo 60/minute. Właśnie sprawdziłem że jest API i limity sa per aplikacja i per zalogowana osoba(możesz zrobic np plugin którego moze uzywac wiele osób, kazda ze swojego konta). Limity sa resetowane o polnocy
@pkh: linkedin premium dakje wiecej inmaili itp zona ma premium, ale ma kilka tysiecy kontaktow jako rekruter. nie jest w stanie tego ogarnac na co dzien i taki robocik by sie przydal
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
potrzebuje narzedzia do linkedin by przyspieszyc zonie wyszukiwanie ludzi
czy ktos umialby wycenic/wykonac/pomoc zaprojektowac takie cos:
zona ma konto linkedin
chcialbym by program chodzil po jej kontaktach i zrzucal dane do bazy/pliku
wyszukiwal slowa klucze (jak looking for new project, available itp) i np wysylal maila badz jakies powiadomienie czy tez zakladka w pliku
wyszukiwal po slowach kluczowych i wyniki tez zapisywal (juz w bazie linkedin)
i pewno cos j eszcze, ale na razi etyle
czy linkedin w ogole pozwala na cos takiego czy takie cos od razu zostaloby zbanowane, tego nie wiem...
ktos pomoze?
zona ma premium, ale ma kilka tysiecy kontaktow jako rekruter. nie jest w stanie tego ogarnac na co dzien i taki robocik by sie przydal