Wpis z mikrobloga

@ChudyEdd: Z takim człowiekiem jak tucznik nie da się żyć wiecznie, to nie jest kumpel czy przyjaciel ( to zwykły ktoś kto daje hajs).

Ćpezet siedzi z nim dla hajsu. Czasami widać jak tucznik traktuje ćpezeta ( jak zwykłego sługusa ).
ci co to oglądają.

@Brudna-Cyganka: Ci co wysyłają 25zł w górę. Przez same oglądanie nic nie zarabia... To te dzbany z zagranicy i samotne madki które wysyłają gruby hajs tucznik istnieje. On tak zmanipulował tymi dzbanami, że uroni łezkę i już lecą wpłacić pieniążki, rozumiesz ? Tucznik ma tych debili w małym palcu i robi z nimi co chce.
Ten margines robi to dla samej ilości zjebów na lajvie czy wyświetleń pod #!$%@? filmami na yt.
Wisi mi koło kalafiora kto mu to wysyła hajs, jeśli jesteś w stanie oglądać to gówno to twoje iq nie przekracza twojego wieku a zależność jest taka że jeszcze gorzej z tobą jeśli cię to bawi, rozumiesz?
#!$%@?ć idiotów & stop making stupid people famous.
@Brudna-Cyganka Jak oglądam jestem gorszy od tych co wysyłają hajs ? poj*bany jesteś ? Patrze na upadek rodziny, a ty mówisz mi kim jestem ? Ciekawe co ty oglądasz...

Ty zapewne oglądasz telewizje trwam albo inne gówno na yt ( pływam w kisielu challenge). Pokaż mi inna patologiczną rodzina która nadaje na żywo to pogadamy. Masz na awatarze Tuska, i wszystko jasne ; )
#!$%@?ć idiotów & stop making stupid people famous.

@Brudna-Cyganka: Wczoraj się urodziłeś ? takich idiotów jest więcej niż normalnych ( wysyłają po kilka tysięcy menelom za free). I ty masz coś do mnie ? Wyzywasz obserwatora który ogląda Zoo w internecie, ciekawe co ty oglądasz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)