Wpis z mikrobloga

#rozdajo #ksiazki #poszukiwacze #paranormalne #dziwnezjawiska #nieztegoswiata #strefa11 #czucpiniondz #gratis #prezent #pomocy #ciekawostki #strasznieciekawe #rogaty #najwspanialszeistotywewszechswiecie Witam to moje pierwsze rozdajo.Dość nietypowe,bo kto pierwszy mi pomoże- temu zafunduję nagrodę w postaci 100 zł, lub dowolnej rzeczy o tej wartości na Alledrogo +prezent niespodzianka. Mianowicie, poszukuję książki o spełnianu marzeń, pamiętam jedynie, że na pierwszej stronie, było napisane- aby powtórzyć zwrot: stokrotne dzięki- sto razy.Poszukiwałem tej książki kilka dni i internet mi nie pomógł.Bardzo ważna jest dla mnie owa książka,gdyż zacząłem doświadczać bardzo wielu zjawisk paranormalnych,wręcz niewytłumaczalnych-dzięki niej.Moim głównym celem w życiu,jest odnalezienie tej książki.Dzięki za uwagę i zachęcam do poszukiwań. PS.To nie jest żaden Bait tudzież kryptoreklama, ta książka ma swoje lata i na pewno nie ukazała się w ciągu ostatnich 5 lat.
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrykw96: Tak jak pisałem przeszukiwałem już internet i nigdzie niema.Jedyną podobną książke ktòrą znalazłem to perełka 263-stokrotne dzieki lecz jest to opis przypowieści o plonie stokrotnym.Pewnie pytacie czemu nie moge jej znalesc w domu- otóż jest to niemozliwe po prostu jakby znikneła -_- . "W Biblii, by wyrazić wielkość błogosławieństwa Bożego używa się określenia stokrotny, na przykład w przypadku zbiorów ideałem jest plon stokrotny (Rdz 26,12; Mt13,8.23). Nie
  • Odpowiedz
Hmm, juz pisałem chyba. "Sekret" Rhonda Byrne

"Każdego ranka pozostaję w łóżku, dopóki nie doznam
uczucia wdzięczności za ten nowy dzień i wszystko, za co mogę być w
życiu wdzięczna. Potem wstaję i gdy moje nogi dotykają podłogi, mówię:
„Dziękuję”. Z każdym krokiem, zmierzając w stronę łazienki, mówię:
  • Odpowiedz
@wish666: @mlodedrwale: tu nie chodzi o dziękuję wypowiadane sto razy tylko o zwrot: "powtórz sto razy - stokrotne dzięki"- dosłownie stokrotne dzieki...stokrotne dzieki i tak sto razy..narrator wymaga tego od czytelnika jest to tak jakby wypowiedzenie nie tyle zaklęcia co wyrażenie błogosławieństwa tak jak wyżej napisałem w poście i tak jak napisałem w pierwszym poście, blisko ale to nie to.
  • Odpowiedz
@Yoe1: ma ta ksiazke w jezyku innym niz pl i eng, nie ma tam takiego zwrotu. ksiazka jest ogolnie o magii "thankfullnes" docenianiu wszystkiego i wszystkich. zawiera wyzwanie na 30 dni i codziennie masz zrobic to co jest napisane, i codziennie masz pisac 10 rzeczy za ktore jestes wdzieczny
  • Odpowiedz
@niepanimaju: To nie to niestety, hasło klucz to - powtórz sto razy stokrotne dzięki. Czyli stokrotne dzięki,stokrotne dzięki,stokrotne dzięki..sto razy
  • Odpowiedz
Chetnie porozmawialbym z Tobą odnośnie tych doswiadczen itd, poniewaz tez sie interesuje ta tematyka. Masz wedlug mnie ogromne szczescie ze mozesz sie z nimi skontaktowac. Pytales jak sie nazywaja badz z ktorej galaktyki pochodza?
  • Odpowiedz