Wpis z mikrobloga

#fifa19 #fut

Jakby ktos sie zastanawial nad Rui Costa, to stanowczo odradzam. Praktycznie kazdy strzal slupek lub poprzeczka, ewentualnie obok bramki... Radzili sobie z nim nawet najgorsi obroncy. W ogole nie przypominal ikony, tylko jakiegos podrzednego sp z ligi portugalskiej. Gosc mimo dobrego tempa i karty mysliwego ruszal sie na prawde powoli, mial polepszyc sklad a byl najgorszym graczem na boisku. Dodatkowo z SBC najlepszy traf to ribery 85 XD po 20 meczach na spo 2 bramki i 5 asyst, gdzie mkhitarianem 87 mam w kazdym meczu przynajmniej jedna bramke lub asyste, to samo firmino. Zaluje ze nie zrobilem de bruynego. Na szczescie moglem przepalic rui coste na rivaldo, dzis wieczorem bedzie testowany ;P jakby ktos byl zainteresowany ocena rivaldo to comment poprosze
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@salilsawarim222: Co do Costy to nie zgodzę się, na 69 meczy u mnie mam 30 bramek i 22 asysty. Gra u mnie ze snajperem i jest moim najlepszym CAM. Uważam że Costa w tej fifie jest zdecydowanie lepszy niż w 18. Twoja opinia na jego temat pokrywa się z moją jak grałem nim w 18 a nie teraz.
  • Odpowiedz