Aktywne Wpisy
Odwiertnik +126
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
kamil150794 +63
Dziś mija 10 lat neetowania
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Robie sobie marudera chieftaina pod flame totemy. Mam trzy i postanowiłem, że zamiast brać czwarty totem i rezygnować z zadawania obrazeń, wezmę
Elemental Equilibrium (Enemies you hit with Elemental Damage temporarily get +25% Resistance to those Elements and -50% Resistance to other Elements)
i dobiorę sobie jakiś skill zadający obrażenia od innego żywiołu (plus ewentualnie połączę go z cast on hit i klątwą zwiększającą obrażenia od ognia).
i teraz mam pytanie, jaki skill dobrać do mojej postaci który będzie miał za zadanie uruchomić -50%?
Myślałem o spark (ale są powolne ) lub arc, bo tych już używałem. Ale może są jakieś inne skille którymi mógłbym szybko zaatakować zarówno duże grupy jak i bossów bez podchodzenia do nich?
Jesli okaże się, że takie rozwiązanie się nie sprawdza, to wystarczy że cofnę 4 pasywne punkty więc nie ryzykuje że zmarnuje postać
@Spojler22: (。◕‿‿◕。) ale mi zrobiłeś przypominanie xd, fajny buildzik tak ze 3 lata temu.
Załóż sobie Malachai's Artifice i włóż do środka Vaal Lightning Trap. Rzucasz to na bossa i aktywujesz jednocześnie EE i shock.
Ten build jest w ogóle pod crit? Jeżeli nie to dodaj Elemental Overload z drzewa, jeżeli tak to ustaw sobie setup: Storm Brand
Więc teraz muszę decydować czy brać tego czwartego totema i samemu już tylko w aury i cursy się bawić, czy zostać z trzema i dalej rozwijać własnego skilla
Potem wrzuciłem added lightning damage w ringa I z shield charge wjeżdżałem w potwory, ale pewnie nie chcesz się pakować w sam środek.
Zrobiłem sobie ARC totem hiero i bardzo fajnie sie nim gra, tylko syndykat na mapkach za często kończył się zgonem. I co jeszcze bardziej irytujące, otwieranie tych złotych boksów z których wyskakuje zgraja potworków tez bardzo często kończyła się zgonem zanim zdążyłem się ewakuować. Dlatego zdecydowałem się na kolejny build totemowy, ale tym razem bazujący na maruderze