Wpis z mikrobloga

@bakter: Gran Turismo. Gra się całkiem fajnie, dość przyjemny model jazdy. Niestety cały czas "trąci" latami 90-tymi czyli np. pancerne taśmy odgradzające trasę, dźwięki zderzeń jakbyś plastikowe klocki o siebie obijał itd. Dodatkowo w GT Sport ilość tras jest tak mała że ciężko uwierzyć że to jest nowa gra. Mimo wad i tak uważam że jest lepsze niż Forza, a właściwie to co z Forzy zostało...
@KierownikW10: jak masz zjechanego pada to może i będzie mniej dokładna. Jestem w stanie analogiem bardzo delikatnie skręcać czy regulować gaz spustem.
@fw_25: ja bym sprawdził czy z twoim zestawem audio nie jest coś nie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tras jest koło 50 i w patchach dodają nowe razem z samochodami - w dodatku za darmo.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bakter: Ja gram w GTS na padzie ale zakładam te gumowe przedłużki na analoga żeby sterowanie było bardzo precyzyjne :D na pada to jeszcze WRC 7, DRIVECLUB, TRACKMANIA, i mam jeszcze F1 2016 gra się bardzo przyjemnie na padzie pewnie w 2018 jest podobnie :) ale i tak dla większej przyjemności już mam w planach kupno kierownicy prawdopodobnie będzie to G29 :D