1. Płaku płaku ruszowe nie pokazujom cycków nie to co reddit u nas jak w lesie 2. przychodzi całkiem ładna różowa i wrzuca zdjecia 3. ty fejku, lafiryndo wypad na redita 4. różowa się weryfikuje 5. udany stalk różowej, loszki to coorvy zamiast wrzucać w internet to by mi dała dupy, daj mi różowa no plz 6. po stalku różowa kasuje konto 7. płacz że reddit ma gone wild a na wykopie jak w lesie
@top_czipsy: To były najbardziej obrzydliwe piersi, jakie dane mi było zobaczyć. I nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby obnażać się przed bandą wykopków xD
@4kroki: Owszem, ale od jakiegoś czasu man poczucie że na wykopie ton nadaje dość specyficzna grupa "fanów wiodących tagów" a normalni użytkownicy nawet nie chcę się wypowiadać, szkoda czasu i godności.
Niestety ta różowa trochę nieodpowiedzialnie do tego podeszła, już jak zobaczyłam jej zdjęcie w łazience to wiedziałam, ze ktoś tego nie przepuści i ja wystalkuje, tu jest tyle creepow, ze dodając takie zdjęcie trzeba wszystkie znaki szczególne ukrywać na ciele XD
@Moderacja czekam na wyjaśnienia. Na bzdury o "obrażaniu" się nie nabiorę, bo plusy zdają się zaprzeczać takiemu argumentowaniu. Słowo "parafrazując", powszechność oryginalnego tekstu, a także sposób użycia wskazują na humorystyczne nawiązanie do klasyki, jednocześnie wskazując gdzie leży problem. O co chodzi?
@Gixaar: No nie ma się czemu dziwić. Nawet w tagach które kiedy obserwowałem jest teraz taka kupa, że szkoda zdrowia. To naturalne jest, że gorsze wypiera lepsze :)
@top_czipsy: Tylko wiesz, że wykop to nie jedna grupa ludzi i te grupy co chcą normalnego wgw mają #!$%@? w tych co stalkują różowe i chcą atencji? Ogólnie to częściowo wina różowej, że wrzucając do sieci takie coś nie ogarnęła podstaw które nie pozwolą jej rozpoznać albo nie miała na tyle #!$%@? w to rozpoznanie siebie.
@top_czipsy: ten portal to szambo spierdoxów i spermiarzy a to wszystko w tłustym przegrywowym sosie z dodatkiem zespołu downa bo inaczej tego nie wytłumaczysz.
@top_czipsy: Ale ogarniasz że vikop to nie jest jedna osoba i jedni lubią wgw, drudzy stalking i dosrywanie różowym, a jeszcze inni #!$%@? się do tego, że różni ludzie mają różne zdania na dany temat?
1. Płaku płaku ruszowe nie pokazujom cycków nie to co reddit u nas jak w lesie
2. przychodzi całkiem ładna różowa i wrzuca zdjecia
3. ty fejku, lafiryndo wypad na redita
4. różowa się weryfikuje
5. udany stalk różowej, loszki to coorvy zamiast wrzucać w internet to by mi dała dupy, daj mi różowa no plz
6. po stalku różowa kasuje konto
7. płacz że reddit ma gone wild a na wykopie jak w lesie
Taki obraz wasz przegrywy xD
Gx
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólnie to częściowo wina różowej, że wrzucając do sieci takie coś nie ogarnęła podstaw które nie pozwolą jej rozpoznać albo nie miała na tyle #!$%@? w to rozpoznanie siebie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu