Hejo Mirki. Planuję uzupełnić przed wiosna braki Hermesa https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Terre-d-Hermes-17.html i czy są chętni na rozebranie flakonu? 1,8-2 za ml. W zależności ile będzie chętnych czy uda się 200 ml flaszkę rozebrać. Dodatkowo mogę się podzielić jpg La male powiedzmy po 1.4 za ml, jestem w stanie odlać do 80 ml. Flakony 10 ml i 15 ml. #perfumy
@advert: ja z zasady rozlewam do 10 i 15, bo sam parę razu zakupiłem zapach, który mi nie siadł i zwyczajnie z kimś się wymieniłem. No i poręczniej jest, perfumy są zwykle w 30 ml, 50 i 100
Widzę, że jest zainteresowanie, wiec tak: Standardowo, szkło po 3 zł 10 ml i 15 ml. Kurier 13 zł, ( nie wysyłam paczkomatem, po prostu kuriera mi w pracy potrącają z wypłaty i nie muszę latać sam puszczać, pakuję tylko i daję do wysyłki). @sevor6 30 jpg @enteroff 10 hermes @tage 10 jpg 10 hermes
Zostaje 30 hermesa i 20 jpg Ja już zaraz zamawiam hermesa. Przeliczę szkło w domu, bo możliwe, że będę musiał domówić:) jak coś to wysyłka 04.01 lub 07.01 bo niestety nowy rok nam wypada jak wypada i się to przeciągnie, tak jak zawsze postaram się najszybciej jak to możliwe.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Terre-d-Hermes-17.html
i czy są chętni na rozebranie flakonu? 1,8-2 za ml. W zależności ile będzie chętnych czy uda się 200 ml flaszkę rozebrać.
Dodatkowo mogę się podzielić jpg La male powiedzmy po 1.4 za ml, jestem w stanie odlać do 80 ml.
Flakony 10 ml i 15 ml.
#perfumy
130 hermes
15 Hermes
Komentarz usunięty przez autora
Standardowo, szkło po 3 zł 10 ml i 15 ml. Kurier 13 zł, ( nie wysyłam paczkomatem, po prostu kuriera mi w pracy potrącają z wypłaty i nie muszę latać sam puszczać, pakuję tylko i daję do wysyłki).
@sevor6 30 jpg
@enteroff 10 hermes
@tage 10 jpg 10 hermes
Ja już zaraz zamawiam hermesa.
Przeliczę szkło w domu, bo możliwe, że będę musiał domówić:) jak coś to wysyłka 04.01 lub 07.01 bo niestety nowy rok nam wypada jak wypada i się to przeciągnie, tak jak zawsze postaram się najszybciej jak to możliwe.
Jak @nietopies nie może to wezmę jego zamówienie i razem bedzie 20 Le Male, 25 Hermes