Aktywne Wpisy
pakoraban +21
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
WirtuozPrzegrywu +13
#przegryw #!$%@? wszyscy mnie dali na czarno, chce odpisać i nie mogę, a wszystko to przez kolor nicku, bo przecież nie przez moje wysrywy czy komentarze
Handluje samochodami od paru ladnych lat, ale tak ladnego Passata jeszcze nie mialem.
B8 240 KM fabryczny chip ABT na 272 KM, pelny pakiet R line, oryginalny lakier, pelny serwis w ASO.
Takim passkiem moglbym latac (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motoryzacja #volkswagen
@lemansblue: Na tą chwilę to nie stać mnie na żaden samochód.
Passat to jest auto strasznie oklepane w Polsce, uznawane za najrozsądniejszy wybór w swojej klasie itd. co trochę odbiera mu uroku a przecież ma całkiem ładny design i przypuszczam, że fajnie tez się jeździ (skrzynia dsg). Podsumowując nie miałbym nic przeciwko, żeby takim jeździć ale wolałbym coś nieco
@lemansblue: hmmm takie kawałki to możesz klientom serwować :) a jak masz 200 k do wydanie to nie zastanawiasz się nawet nad pastuchem, bynajmniej nikt rozsądny, pomijam wyznawców