Aktywne Wpisy
wilkCaly +100
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +38
"Alert BIK: zapytanie o Twoje dane
24-12-2018 12:50 zarejestrowano w BIK zapytanie od NEST BANK o Twoje dane. Jeżeli jesteś klientem tej instytucji lub miałeś z nią kontakt, to możliwe, że jest przygotowywana dla Ciebie oferta. Jeśli podejrzewasz próbę wyłudzenia kredytu, skontaktuj się z Centrum Obsługi Klientów BIK."
Mam konto w Nest Banku, ale nie składałem żadnego wniosku o kredyt, nigdy nie pytałem się o kredyt. Miał ktoś podobną sytuację?
#nestbank #bik #banki
Dzięki za info
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia :)
@pollyanna:
Zgody marketingowe zawsze odznaczam, zaznaczam tylko rzeczy oznaczone gwiazdką, w Alior Bank na 100% mam odznaczonego BIKa, w Nest nie pamiętam( ͡° ͜ʖ ͡). Może podczas składania umowy przeoczyłem punkt o zapytaniach do BIK. W
Nest ma ostatnio duże kampanie ofert preapproved na bardzo uproszczonych zasadach, więc to mogło chodzić o to. Natomiast na Twoim miejscu bym sprawdził i zadzwonił na infolinię.