Wpis z mikrobloga

Każdy który głosował na Dutkiewicza, a teraz na jego klona powinien k---a karnie jeździć po tym mieście 24/7. Pluje na was wszystkich razem i z osobna (°°
#wroclaw
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ogau: ja co prawda nie głosowałem na tych dżentelmenów, ale z ciekawości zapytam, kto w tych wyborach był gwarantem mniejszych korków i dzięki jakim rozwiązaniom?
  • Odpowiedz
@utopjec: pusty stołek byłby lepszy. Jak widać po południowej obwodnicy - Sutryk nie robi nic, żeby sytuację poprawić (tylko nie mów, że PiS zabrał na złość i dał na obwodnicę Dzierżoniowa, bo tam też rządzi PO). Pusty stołek przynajmniej nie wydawałby kasy na rozdawanie hinduskiego jedzenia na rynku
  • Odpowiedz
@kidzior: no a korki to czyja wina? Co za debil w ogóle pozwolił na tak długi termin realizacji Hubskiej i wiaduktu przy dworcu (inna sprawa, że teraz to już jest całkiem parodia)? Zapewnienie przepustowości powinno być priorytetem przy rozpisywaniu przetargu, a nie cena.
  • Odpowiedz
@Ogau:

pusty stołek byłby lepszy. Jak widać po południowej obwodnicy - Sutryk nie robi nic,

czyli właśnie napisałeś, że nikt literalnie nie byłby lepszy na stołku prezydenta? skąd taki entuzjazm dla nowego prezydenta? :D
a może jakiś magik potrafiłby przewidzieć wypadek z udziałem ciężarówki na AOW, który miał dzisiaj
  • Odpowiedz