Wpis z mikrobloga

Agenturalny fanpage na facebooku o nazwie "Jasna Strona Monty Pythona" wieszczy rychły upadek Jasnej Strony Mocy. Podobno są jakieś tarcia wśród asystentów. Ja to widze tak, tarcia są napewno, ale raczej nie takie jakie ma na myśli admin ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#sanjaya #nysa #jsm #reptilianie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alojzy_ulamek: no zobaczymy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale spodziewałem się tego - Sanjaya nie istniałby bez Miłara, a traktuje go jak najgorszego że swych uczniów. Reszta chłopaków wyczuła temat i są zgrzyty. Do tego nowy Domir jaśnieoświecony i dzyń. Oj, mam szczerą nadzieję, że to wszystko p--------e.
  • Odpowiedz
@alojzy_ulamek: wychodzi na jaw przeszłość króla. To rozwodnik i alimenciarz. I musi się nieźle gimnastykować, żeby trzymać swoich asystentów dalej przy sobie, bo trochę jego przeszłość przeczy temu co głosi z takim patosem na ustach. Jego syn Kamil ma kanał na YouTube, Jarasznikos się zwie i odcina się od swojego ojca. Btw Sanjaya ma rentę z tytułu schizofrenii :) Przeniknalem przez ich struktury, za parę dni odpalę b---ę z całym
  • Odpowiedz
@alojzy_ulamek: no właśnie niekoniecznie :) znam tych ludzi trochę. Tyyyyyyle mówi o wychowaniu, byciu autorytetem, a tu jest zwykłym kłamcą i morale im mocno siadają powoli. B---a informacyjna wleci i tak. Ciekawy jestem jak z faktami będzie dyskutował :) Chociaż przewiduję, że spróbuję to przemilczeć, bo to tchórz straszny jak dochodzi co do czego.
  • Odpowiedz