Wpis z mikrobloga

Będę przedłużał umowę w t-mobile. Zaproponowali mi trochę modeli, z tego najsensowniejsze i w moim budżecie (max 500zł) są te poniżej. Najtaniej wychodzi Sony bo 220zł. Zależy mi aby był trwały, nie zacinał się, nie wkurzał w codziennym użytkoaniu. Będę się przenosił z iphona 7, którego oddaje różowemu (taki układ) :(

#smartfon #xperia #sony #htc #samsung #technologia

Który?

• Xperia XZ Premium 17.4% (4)
  • Samsung Galaxy s8 69.6% (16)
  • HTC U11 13.0% (3)

Oddanych głosów: 23

• 14
Przez telefon babka daje mi 300zł rabatu. W sieci jest drożej o te 300zł bo sprawdzałem. W salonie jeszcze nie byłem. Tylko abonament droższy u konsultanta bo 100zł a w sieci 90zł. ta dycha to mi raczej zwisa BTW.

@UZNANIE-2863-PLN: no nie wiem nie wiem
Google Pixel 2 xl, ogólnie preferuję smartfony z jak najmniejszą liczbą nakładek lub z czystym androidem, dlatego tobie poleciłem Sony z tego zestawienia.
@UZNANIE-2863-PLN bierz u11, czysty android, dużo RAMu i szybki procesor. Jedyna wada to obudowa szklana bo wszystkie poprzednie flagowce HTC miały aluminium i mój HTC 10 jest niezniszczalny. Cena niska bo słabo się sprzedał ale jest rewelacyjny. Przypominam że to klon Google Pixela, który również wyszedł z tej samej fabryki.