Taboo Denzela Curryego najlepszym albumem 2018 roku według Genius. Co do samego rankingu nie mam do czego się przyczepić top 3 świetne i wszystkie albumy również dla mnie są najlepsze w tym roku. Cieszy też pamięć o Pegim czy Lupe.
@Lil_young: Solo Kanye się często pomija w topkach dając ksg. Pewnie chodzi o to, żeby jeden artysta miał jeden album na liście nawet gdyby miał więcej tak samo dobrych.
@kwmaster: swoja droga lupe dal przeciez zajebisty album, na rateyourmusic jest oceniony wyzej niz tetsuo and youth ktore mialo drugie miejsce w 2015, a tu pod KOD xd
@Lil_young: Ja tam bym się bardziej czepiał wysokich pozycji Cardi B, ale to już szczegół. Imo Drogas Wave jest za długie i mało kto to przesłuchał z tych całych recenzentów.
@kwmaster bardzo dobrze wyszedł im ten ranking, jestem w szoku. Po tym co oglądałem na YT na geniusie, te ich podcasty razem z tym zjebem Charla i innymi to czułem że bardzo mizernie będzie wyglądać tak lista a tu proszę.
Co do samego rankingu nie mam do czego się przyczepić top 3 świetne i wszystkie albumy również dla mnie są najlepsze w tym roku. Cieszy też pamięć o Pegim czy Lupe.
https://genius.com/a/the-50-best-albums-of-2018
#rap #muzyka
Szanuje że upchneli tam J Cole'a za to ze zrobił wywiad z lil pumpem