Wpis z mikrobloga

@OdcienSzarosci moja tesciowa ostatnio powiedziała, ze jak facet przeleci murzynkę, a chwilę pozniej białą to może spłodzić białej czarne dziecko... ku**a, a ja się z jej córką ożenił...
  • Odpowiedz
@Colin90: może jej się pomyliło z tym że jeśli biały kopuluje z kobieta która niedużo wcześniej zalał czarny, a potem z kolejna kobieta to dziecko z drugiego stosunku może być dzieckiem czarnego. Ale wszyscy musieliby się nie myć ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@agaciksa: A nie jest tak, że plemniki poza pochwą (lub innym odpowiednio wilgotnym i ciepłym miejscu) bardzo szybko giną, więc facet nie ma możliwości ich przenieść gdzieś indziej?
  • Odpowiedz
moja tesciowa ostatnio powiedziała, ze jak facet przeleci murzynkę, a chwilę pozniej białą to może spłodzić białej czarne dziecko... ku**a, a ja się z jej córką ożenił...

@Colin90: Jest to możliwe. Jest udokumentowany przypadek, gdyż doprowadziło to do dwóch rozwodów na wysokim szczeblu w szanującej się korporacji. Zdradzający biały małżonek puknął zdradzającą czarną cudzą żonę. A że akt seksualny miał miejsce niedługo po wcześniejszy akcie seksualnym w czarnym małżeństwie to na
  • Odpowiedz