Wpis z mikrobloga

@huyamozecie: Ja również dałem się wkręcić na zamówienie butów z tej popieprzonej strony (assat.pl) .. huyamozecie czy te buty które otrzymałeś były chociaż z nike ? Z góry dzięki za odpowiedz.. ja wtopiłem ponad 8 stów :/
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

z tej popieprzonej strony (assat.pl)

@loader89: Bardzo legitna strona tak swoją drogą - bez certyfikatu SSL. To was rozumiem nie powstrzymało od zakupu? :-) @huyamozecie: Ja p*le... ani adresu, ani numeru telefonu, brak informacji o płatności kartą... Ludzie - to naprawdę idealna dla was nauczka.
  • Odpowiedz
Dzwoniłem wtedy do banku czy da się jakoś cofnąć przelew to powiedziała że tak tylko dużo z tym p---------a więc czekałem. Ja też się podjarałem i na szybko zamówiłem. Buty przyszły chyba po około 2-3 tyg. między czasie pisałem tam do nich maile, bo myślałem że zostane z niczym. Buty które chciałem zamówić to Nike Dualtone Racer Premium, a model który przyszedł to Nike Md Runner takie zielone.
  • Odpowiedz
Mam jeszcze jedną prośbę...tak czy siak chciałbym udupić ten sklep żeby nie istniał w polskiej wyszukiwarce i nie naciągał kolejnych osób..jak możesz opisz mi swoją sytuację na maila loader1989@o2.pl, chodzi mi o takie informacje:
kiedy składałeś zamówienie na tej stronie (może masz to na mailu jeszcze), ewentualnie jakąś korespondencje z assat.pl, z jakiego miasta jesteś (jakiekolwiek info o Tobie i o tym jak Cię zrobili w konia). Kiedyś też miałem taką akcje,
  • Odpowiedz