Wpis z mikrobloga

Witajcie Mirki! Mam pytanie, posiadam kartę TicketRestaurant Edenred chciałem zapytać jaki towar mogę za to kupić i w jakich sklepach?
Z karty mogę korzystać jedynie na terenie Belgii.
W okolicy mam do dyspozycji: Carefour,Aldi,Delhaize.
Czy mogę za środki z tej karty kupić np: perfumy,elektornikę? Bardzo Was proszę o odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytaniedoeksperta #belgia #pracazagranica #pytanie #antwerpia #finanse
hugoprat - Witajcie Mirki! Mam pytanie, posiadam kartę TicketRestaurant Edenred chcia...

źródło: comment_OgL4LoB2exUwyW4sWn6UztG9DHqQTjez.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@hugoprat: oficjalna wersja jest taka, że można za nie kupić tylko i wyłącznie żywność (alkohol to też żywność( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Jedyny sklep, który nie rozgranicza i pozwala płacić za wszystkie zakupy tą kartą, jest Del Haize. W sklepach z elektroniką tą kartą nie zapłacisz
  • Odpowiedz
@hugoprat: alkohol kupisz wszędzie za czeki, fajki i kosmetyki kupisz w Del Haize, choć pod tym względem jest kicha i drożyzna, a telewizorów nie widziałem. Zdarza się jakiś mały sprzęt AGD, garnki, patelnie...
Nie masz znajomych, którzy zapłaciliby Twoją kartą za swoje zakupy i dali Ci np wydaną kwotę w gotówce minus powiedzmy 10 euro (czy jakaś inna kwota adekwatna do wydanej sumy)?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hugoprat: u Hindusów zapłacisz za co chcesz, fajki, alko, kable rozruchowe do auta :). W Colruyt także, słuchawki, patelnie i co tam jeszcze mają.
  • Odpowiedz